Μπογδάνος Ινδαρές: “Ο σκηνοθέτης έκανε πλάτες στην κατάληψη”

Μπογδάνος Ινδαρές: Η αστυνομική επιχείρηση στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι και τα όσα επακολούθησαν με τη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των δύο παιδιών του, ανεβάζουν στα ύψη την πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τη θύελλα αντιδράσεων για τις αστυνομικές πρακτικές στο Κουκάκι. Μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Τώρα ό, τι συμβαίνει» και αφού είδε τα

ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου υποστήριξε ότι δεν προκύπτει πράξη αστυνομικής βίας. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στην ίδια εκπομπή κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ότι έκανε πλάτες στην κατάληψη.

Από την άλλη πλευρά, το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 μίλησε για την Ομάδα ΔΕΛΤΑ και υποστήριξε ότι «την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους», για να ακολουθήσουν αντιδράσεις από τους παριστάμενους στην εκπομπή.  «Απίστευτο! Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αναρωτήθηκε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Σταύρος Μπαλάσκας. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει. Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα». Στο μεταξύ οι καταγγελίες για αστυνομική βία βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση μετά την κατεπείγουσα εξέταση που παρήγγειλε ο εισαγγελέας πρωτοδικών.

Δείτε ακόμηΈξαλλος ο Μπογδάνος, τα μάζεψε και έφυγε από εκπομπή
Keywords
Τυχαία Θέματα