Μπομπ Σφουγγαράκης ταινία 2020: «Επιχείρηση Διάσωσης» – Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους

Μπομπ Σφουγγαράκης ταινία 2020: Σύντομα στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη. Το πιο διάσημο «σφουγγάρι» επιστρέφει στη «μεγάλη οθόνη» με μια ταινία που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες, μιας και ο εν λόγω χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο σε μικρά όσο και σε… μεγάλα παιδιά. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο καλύτερος φίλος του Πάτρικ Αστέρη

και η υπόλοιπη συμμορία από το Βυθό του Μπικίνι έρχονται στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη ολοκληρωτικά CGI ταινίας της σειράς. Όταν ο Γκάρι, το αγαπημένο κατοικίδιο σαλιγκάρι του Μπομπ, πέφτει θύμα απαγωγής, ο Μπομπ μαζί με τον Πάτρικ ξεκινούν μια επική περιπέτεια στη Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδας για να φέρουν τον Γκάρι πίσω στο σπίτι. Καθώς περιπλανιούνται στις απολαύσεις και τους κινδύνους αυτής της επικίνδυνης και ξεκαρδιστικής αποστολής διάσωσης, ο Μπομπ και οι φίλοι του αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τη δύναμη της φιλίας.

Συμμετοχή μάλιστα στην πολυαναμενόμενη ταινία που κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου του 2020, θα έχει και ο δημοφιλής σταρ του Hollywood, Keany Reeves. Ο 55χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε και στο trailer της νέας ταινίας του Mπομπ Σφουγγαράκη στην οποία υποδύεται το ρόλο του “σοφού” δηλαδή μιας μπάλας από ξερά χόρτα μέσα στην οποία εμφανίζεται το κεφάλι του και δίνει συμβουλές σοφίας.

Keywords
Αναζητήσεις
ο μπομπ σφουγγαρακης εχασε τον κγαρη
Τυχαία Θέματα