Μπιλ Γκέιτς ερωμένη: Η Μίλα Αντόνοβα ήταν φίλη με την Άννα Τσάπμαν!

Η Μίλα Αντόνοβα, η νεαρή Ρωσίδα με την οποία ο Μπιλ Γκέιτς φερόταν να είχε κρυφό δεσμό, ήταν φίλη με την Άννα Τσάπμαν! Η Daily Mail αποκάλυψε φωτογραφία της νεαρής Αντόνοβα με την πασίγνωστη κατάσκοπο του Κρεμλίνου, στην οποία οι δυο τους βρίσκονται σε δρόμο της Νέας Υόρκης και ποζάρουν χαμογελαστές. Η Αντόνοβα φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση με τον Μπιλ Γκέιτς, κάτι που γνώριζε ο Τζέφρι Επστάιν και το χρησιμοποίησε προκειμένου να τον εκβιάσει.

Η

Αντόνοβα, η οποία αναφέρεται ως «παίκτρια του μπριτζ», είχε γνωρίσει το 2010 τον ιδρυτή της Microsoft και φέρεται να είχε συνάψει σχέση μαζί του, ενώ αυτός ήταν παντρεμένος. Ο Επστάιν συνάντησε τρία χρόνια αργότερα τη νεαρή Ρωσίδα και της πλήρωσε τα δίδακτρα για να εκπαιδευτεί ως προγραμματίστρια. Το 2017 ο Επστάιν απαίτησε από τον Γκέιτς να του ξεπληρώσει το ποσό. Τώρα, έρχεται στην επιφάνεια μία φωτογραφία που δείχνει τη νεαρή κοπέλα μαζί με την Αννα Τσάπμαν, τη γυναίκα που εργαζόταν ως μοντέλο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν Ρωσίδα κατάσκοπος, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα και προκαλεί ανησυχία στις ΗΠΑ.

Jeffrey Epstein blackmailed Bill Gates over an affair with a Russian bridge player.

A report by @WSJ revealed emails sent by Epstein to Gates threatening to expose a 2010 affair with Russian woman Mila Antonova if Gates would not invest in a multi-billion dollar charitable… pic.twitter.com/H9G8QUE2ob

— Oli London (@OliLondonTV) May 21, 2023

Γνώριζε ο Γκέιτς;

Η φωτογραφία από μόνη της δεν αποδεικνύει κάτι, ωστόσο ανάβει… φωτιές για το αν γνώριζε ο Γκέιτς για τη γνωριμία των δύο γυναικών. Η Άννα Τσάπμαν, γνωστή ως «φλογερή κοκκινομάλλα» της Ρωσίας, συνελήφθη μαζί με άλλα εννέα άτομα το 2019 στις ΗΠΑ για τη συμμετοχή της σε ένα δίκτυο Ρώσων πρακτόρων, στόχος των οποίων ήταν να διεισδύσουν στους υψηλότερους πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της Αμερικής. Η εκρηκτική κατάσκοπος και μοντέλο, που προσπάθησε να σαγηνεύσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν, γεννήθηκε στο Βόλγκογκραντ. Κόρη ενός ανώτερου στελέχους της KGP, παντρεύτηκε το 2001 τον Βρετανό Άλεξ Τσάπμαν, αποκτώντας έτσι, εκτός από τη βρετανική υπηκοότητα, και βρετανικό διαβατήριο.

Η Αντόνοβα επιδίωκε να γνωρίσει τον Γκέιτς

Εκπρόσωπος του Γκέιτς ανέφερε πως οι συναντήσεις είχαν να κάνουν με «φιλανθρωπικούς σκοπούς», ενώ η Daily Mail εκφράζει την εξής απορία: Αν ο Επστάιν γνώριζε για τη σχέση και φρόντιζε να μάθει και ο Γκέιτς ότι γνώριζε, ήξερε και για τη σχέση της Αντόνοβα με την Τσάπμαν; Σε κάθε περίπτωση, η σύνδεση του Μπιλ Γκέιτς με γυναίκα η οποία είχε σχέση με κατάσκοπο του Κρεμλίνου είναι «ενοχλητική, τουλάχιστον, για τις ΗΠΑ», τονίζει το δημοσίευμα.

Η σύλληψη της Τσάπμαν έγινε έναν χρόνο μετά την γνωριμία του Μπιλ Γκέιτς με την Αντόνοβα, η οποία πλέον είναι 39 ετών. Μάλιστα, στο διαδίκτυο υπάρχει και βίντεο το οποίο τραβάει η Αντόνοβα, όπου ρωτάει τον Γκέιτς ποιος είναι, προφανώς αστειευόμενη, με τον δισεκατομμυριούχο να χαμογελά, δείχνοντας πως οι δυο τους φλέρταραν.

Ο Γκέιτς ήταν παρών σε ομιλίες της για το μπριτζ και μάλιστα καθόταν πίσω της. Η ίδια γύρισε και «πρόδωσε» κατά κάποιον τρόπο τη γνωριμία τους, λέγοντας στο κοινό σε μία από τις ομιλίες: «Πριν από δύο χρόνια έλεγα ότι θα τον γνωρίσω. Κανείς δεν με πίστευε. Πέρυσι παίξαμε αντίπαλοι στο ίδιο τραπέζι. Δεν τον κέρδισα, αλλά προσπάθησα να του δώσω μια κλωτσιά», προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Epstein’s List: Bill Gates & Mila Antonova, a quick look back 2009–2023 pic.twitter.com/gpgSWAOh5S

— TexasLindsay (@TexasLindsay_) May 22, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπιλ Γκέιτς, Μίλα Αντόνοβα, Άννα Τσάπμαν,bil gkeits, mila antonova, anna tsapman