Μπιλ Γκέιτς διαζύγιο: Η Κινέζα που λέγεται ότι αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου»

Η είδηση του χωρισμού του Μπιλ Γκέιτς από τη σύζυγό του Μελίντα μετά από 27 χρόνια γάμου έχει συνταράξει του πάντες. Ψάχνουμε ανελλιπώς την αιτία που χωρίσαν, και όσο ψάχνεις όλο και κάτι προκύπτει. Πολλές φήμες έχουν ακουστεί, και η τελευταία θέλει μια 36χρονη Κινέζα, να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου».  Η Ζε «Σέλι» Γουάνγκ εργάζεται σαν διερμηνέας και  αναγκάστηκε να αρνηθεί τις κατηγορίες που την έχουν προσάψει. Η Γουάνγκ ζει στο Σιάτλ, δεν είναι παντρεμένη, και είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας μεταφράστρια που έχει εργαστεί για το Yale

School of Management και το Harvard Business School, καθώς και για το Ίδρυμα Gates.

Η 36χρονη έκανε χθες μία ανάρτηση στο Weibo, το κινεζικό «Twitter»,στην οποία αρνείται τις φήμες, που την ήθελαν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπιλ Γκέιτς. «Αρχικά πίστευα ότι η φήμη θα διαλυόταν καθώς προέρχεται από αβάσιμες πηγές, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο τρελή», έγραψε στα κινεζικά. «Σας ευχαριστώ για την ανησυχία σας τις τελευταίες 24 ώρες μέσω προσωπικών μηνυμάτων αλλά και τους φίλους που με βοήθησαν να διαλύσω τις φήμες αυτές». Το όνομα της Γουάνγκ ακούστηκε περισσότερο στα κινεζικά media, ενώ δεν είναι σαφές ο λόγος που πήρε τόσο διάσταση. Το μόνο που την συνδέει με εκείνον είναι ότι έχει δουλέψει για το Ίδρυμα Gates.

Τι υποστηρίζουν οι φίλες της

Μια καλή της φίλη, η Λι Ντονγκλέι, σοκαρισμένη από τις φήμες, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια με μια ανάρτηση σε ένα μπλογκ. «Είναι πρώην συνάδελφός μου, ένα πολύ καλό κορίτσι και ένα άτομο που θαυμάζω. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε ποτέ να εμπλακεί στον γάμο άλλων ανθρώπων», έγραψε. «Νομίζω ότι η Γουάνγκ Ζε δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο». Σύμφωνα με τη Λι, η Γουάνγκ μεγάλωσε στην κινεζική πόλη Γουανγκζού και αργότερα μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το 2006 έως το 2008 ήταν ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πρόβο της Γιούτα, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn που έκτοτε έχει διαγραφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα