Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: «Χρυσή» ισοπαλία και ευκαιρία πρόκρισης!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με περίσσιο τσαγανό και αυτοπεποίθηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα και έχει έτσι τον πρώτο λόγο για την πρώτη του πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε 1-1 από την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα θα παίξει για την πρόκριση στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά στην ιστορία του.

dir="ltr">#FinalScore at #DaLuz! @slbenfica_en – #PAOK 1-1 @ChampionsLeague #PlayOffs #1stLeg pic.twitter.com/kb3WS4FMlb

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) August 21, 2018

Το γκολ του ΠΑΟΚ έβαλε στο 76′ ο Αμίρ Ουάρντα με δυνατό σουτ από κοντά, ενώ η Μπενφίκα είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αμφισβητούμενο πέναλτι του Πίζι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ΠΑΟΚ.

Gedson is fouled in the box and Benfica have a penalty. Pizzi scored afterwards. pic.twitter.com/xmSStaj0Xo

— Benfica Youth (@BenficaYouth) August 21, 2018

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στην Πορτογαλία, μπροστά σε 45.000 οπαδούς της Μπενφίκα.

Benfica 1-1 PAOK! Warda! The Egyptian scores the super important away goal. He's been superb after coming on at the 52min. #paok #benfica #ucl #cl pic.twitter.com/m9KJuugGyp

— All-Athenian FC – Pan-Athinaikos FC (@Amundsakis) August 21, 2018

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπενφίκα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο – Ζέντσον Φερνάντες, Φέισα, Πίτσι (79’ Φέλιξ) – Σέρβι (79’ Σεφέροβιτς), Φερέιρα, Ζίβκοβιτς (65’ Ράφα Σίλβα)

Στον πάγκο της Μπενφίκα: Σβίλαρ, Κόντι, Σεφέροβιτς, Σεμέδο, Σάμαρης, Ράφα Σίλβα, Φέλιξ Ζοάο

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός (52’ Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81’ Σάκχοφ) – Πρίγιοβιτς (88’ Ακπόμ)

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ ι: Ρέι, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ, Χατσερίντι, Ακπόμ, Κίτσιου, Ουάρντα

Δείτε ακόμη:

Μετακομίζει ο Βέργος

Το άρθρο Μπενφίκα – ΠΑΟΚ: «Χρυσή» ισοπαλία και ευκαιρία πρόκρισης! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press