Μπαρτσελόνα: Παραίτηση Ροσέλ ελέω… Νεϊμάρ

Παρελθόν από την προεδρία της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει ο Σάντρο Ροσέλ, καθώς οι "μπλαουγκράνα" συγκάλεσαν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για απόψε το απόγευμα, στο οποίο ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών αναμένεται, εκτός των άλλων, ανακοινώσει την παραίτησή του.

Ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι αυτός που σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του προέδρου στην ομάδα.

Η υπόθεση με το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στα διοικητικά των πρωταθλητών Ισπανίας. Έπειτα από

καταγγελία του μέλους του συλλόγου της Μπαρτσελόνα Τζόρντι Κάσε, η υπόθεση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου από την Σάντος εξετάζεται από τη δικαιοσύνη, με τον δικαστή Πάμπλο Ρουζ να δίνει ιδιαίτερο βάρος στο που πήγαν τα λεφτά, εάν υπάρχουν μυστικές πληρωμές και στο ποιος ήταν ο τελικός προορισμός των χρημάτων.

Οι διαστάσεις που πήρε το θέμα οδήγησαν, σύμφωνα πάντα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τον Ροσέλ στην απόφαση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ομάδας για το καλό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα