Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το ξέσπασμα!

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Εμφανώς ενοχλημένος  ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα να τον έχει κουράσει. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ απάντησε στις κατηγορίες, που δέχθηκε από τον πρώην ατζέντη του Γκριζμάν και ξέσπασε. Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ελεγκτές της εφορίας τον περιμέναν να φτάσει στην Βαρκελώνη για να του κάνουν έλεγχο.

Μάλιστα, ο Μέσι για το εν λόγω γεγονός μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας:

“Δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στην Βαρκελώνη και στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ελεγκτές της εφορίας. Είναι τρελό”. Σε ερώτηση που του έγινε για όσα ανέφερε ο Έρικ Όλατς για τον ίδιο, τόνισε: «Κουράστηκα να είμαι εγώ συνεχώς το πρόβλημα. Κουράστηκα να φταίω για όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο”.

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Στα όριά του

Υπενθυμίζεται, ο πρώην ατζέντης του Γκριζμάν είχε κατηγορήσει τον Μέσι για το γεγονός πως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στους Καταλανούς. Μάλιστα, είχε μιλήσει σε πολύ έντονο ύφος για τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα. Το σίγουρο είναι, πως η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη και ο Μέσι φαίνεται πως έχει φτάσει στα όρια του. Ενώ, έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Βαρκελώνη. Καιλέγεται πως ο ίδιος θέλει να φύγει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμη: Τέταρτο κρούσμα, αναβολή στα ματς με Μπάρτσα, ΒιλερμπάνΠνέουν μένεα στον μπασκετικό Παναθηναικό για τον εξοβελισμό από το “project Βοτανικός”Συγχαρητήρια Φαντ Σχιπ και στροφή στον “τελικό” με Σλοβενία
Keywords
Τυχαία Θέματα