Μπακογιάννης- Κοσιώνη: Όλα έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο στο Καρπενήσι (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκληρώνεται και με την ευλογία του Θεού η ευτυχία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτα του, θα παντρευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του περιφερειάρχη Στερεάς, στο Καρπενήσι.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς εκτός από τη μεγάλη αγάπη που τρέφει ο Κώστας Μπακογιάννης για τον τόπο του, δεν θα είναι εύκολη η πρόσβαση για τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Αρχικά οι δυο τους είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στις 10 Ιουνίου

στη Σαντορίνη όμως ο θάνατος του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της όμορφης παρουσιάστριας, δεν δίνει περιθώρια για μεγαλύτερη αναβολή του γάμου κι έτσι μετά τις σαράντα ήμερες πένθους Μπακογιάννης- Κοσιώνη το αποφάσισαν.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου, όμως δεν έχει γίνει γνωστό που θα τελεσθεί το μυστήριο.
Πληροφορίες λένε πως πιθανόν να γίνει και στο απίστευτο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, που είναι κρυμμένο στο βουνό και διαθέτει μεγάλο προαύλιο χώρο.

Εδώ και μέρες, συνεργεία πέρασαν από το σπίτι προκειμένου να επιδιορθώσουν ό,τι χρειαζόταν για τη μεγάλη μέρα.

Το υπέροχο σπίτι, στο οποίο έμενε και ο περιφερειάρχης, βρίσκεται στο δάσος και ο μόνος δρόμος που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση είναι από την είσοδο του σπιτιού, στην οποία όμως δεσπόζει μια τεράστια πόρτα η οποία θα είναι ανοιχτή για τους ελάχιστους καλεσμένους.

Το άρθρο Μπακογιάννης- Κοσιώνη: Όλα έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο στο Καρπενήσι (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα