Μπάιντεν: «Ο Ομπάμα θα συζητήσει και για το χρέος στην Αθήνα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε, ότι ο Ομπάμα θα εγείρει κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους.

Ο Τζο Μπάιντεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, του «Ιδρύματος για την Ημέρα του Όχι» (Oxi Day Foundation) και ρωτήθηκε αν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα,

στις 15 Νοεμβρίου, ο Μπαράκ Ομπάμα θα εγείρει το ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος απάντησε πως είχε την Πέμπτη ένα εκτενές γεύμα με τον πρόεδρο και συμπλήρωσε με νόημα. «Σας υπόσχομαι ότι θα εγείρει κάθε σχετικό θέμα».

Η δήλωση Μπάιντεν έρχεται μόλις 24 ώρες μετά την διάψευση από τον Λευκό Οίκο, ότι ο Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα προτίθεται να εγείρει θέμα χρέους.

Στην εκδήλωση, ο Μπάιντεν μίλησε με θερμά λόγια για την ελληνοαμερικανική κοινότητα και έπλεξε το εγκώμιο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και του πρώην γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη. «Δεν βρήκα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις άλλη ομάδα ανθρώπων περισσότερο πιστούς και θαρραλέους από τους Ελληνες », ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το άρθρο Μπάιντεν: «Ο Ομπάμα θα συζητήσει και για το χρέος στην Αθήνα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα