«Αξίζαμε να βρεθούμε στον τελικό»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Πορτογαλίας Νάνι, μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία, σχολίασε την πορεία της ομάδας του στο Euro εκφράζοντας την περηφάνια του για την παρουσία στη διοργάνωση, ενώ τόνισε πως η Ισπανία ήταν τυχερή στο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι, με πολλά κίνητρα και με τη δέσμευση ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτό το καταφέραμε. Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις έτσι, μετά από 120 λεπτά αγώνα, στα πέναλτι. Δείξαμε μεγάλη ποιότητα αλλά και την αξία μας σε κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε.

Είμαστε

άξιοι συγχαρητηρίων και θα πρέπει επίσης να συγχαρούμε την Ισπανία που είχε περισσότερη τύχη από εμάς. Πάντα θα πρέπει να έχουμε πίστη, σε κάθε αγώνα μέχρι τέλους, να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίζουμε παιχνίδια, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και το όνειρο θα πραγματοποιηθεί.

Η Πορτογαλία έχει λόγους να είναι περήφανη εδώ που έφτασε. Σήμερα είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά αισθανόμαστε ότι αξίζαμε να βρεθούμε στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα