Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα έχει ένα από τα καλύτερα αμυντικά συστήματα

Επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος δήλωσε, πως «παρά την κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ένα από τα καλύτερα αμυντικά συστήματα, το οποίο εμπιστεύονται και ξένες χώρες».

Επιπλέον, ο κ. Αβραμόπουλος

ενημερώθηκε για τη συνεργασία των πολεμικών αεροποριών Ελλάδας και Κατάρ, επισημαίνοντας ότι «οι ένοπλες δυνάμεις εκπέμπουν μήνυμα ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας προς τους έλληνες πολίτες και προς τη διεθνή κοινότητα».

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, αλλά και στην εκπαίδευση πιλότων του Κατάρ από έλληνες συναδέλφους τους πάνω στα μαχητικά αεροπλάνα του κοινού τύπου που διαθέτουν και οι δύο πολεμικές αεροπορίες.

Ο ΥΕΘΑ υπερτόνισε την «ξεχωριστή σημασία που έχει για τη χώρα μας το αμυντικό μας σύστημα και συνεχάρη όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι παρά την πίεση που ασκείται από τη δημοσιονομική συγκυρία, ανταποκρίνονται στο καθήκον τους με αξιοπρέπεια, με αποτελεσματικότητα, με επαγγελματισμό, πάνω απ’ όλα όμως, με πατριωτική ψυχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα