Αθήνα: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Σακελλαρίδης- Νέα επικεφαλής η Αγγελοπούλου

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με την Ελθήνα Αγγελοπούλου να αναλαμβάνει επικεφαλής στην παράταξη Ανοιχτή Πόλη και τη θέση του κ. Σακελλαρίδη αναλαμβάνει ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Ο ορισμός του κ. Σακελλαρίδη ως κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς και η εκλογή του στο Κοινοβούλιο καθιστούν αδύνατη την εκπλήρωση των καθηκόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή του προς τον δήμαρχο Αθηναίων ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά,

καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία μας. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία εξαιρετικά πλούσια σε γνώση. Είμαι στη διάθεση τη δική σας, των δημοτικών συμβούλων, των εργαζόμενων στο Δήμο της Αθήνας και φυσικά των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα».

Η Ελθήνα Αγγελοπούλου, νέα επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, υπερτόνισε τα προβλήματα του δήμου Αθηναίων και την έλλειψη πολιτικής βούλησης από τη δημοτική αρχή για την επίλυσή τους. Βασικό επίδικο για τη δημοτική σύμβουλο είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο προγραμματισμός του δήμου βάσει των αναγκών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα