Αθηνά Παπαχρήστου Μεσολόγγι: “Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα περάσει να πιούμε καφέ”

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση με την ηλικιωμένη αγρότισσα από το Μεσολόγγι η οποία αγόρασε με δικά της χρήματα και χάρισε στο νοσοκομείο της πόλης ένα ολόκληρο ασθενοφόρο! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία έγινε το πρόσωπο της ημέρας, μετά από την τόσο γενναιόδωρη κίνησή της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Live News” και περιέγραψε την ιστορία πίσω από την απόφασή της να κάνει τη συγκεκριμένη δωρεά. Όπως αποκάλυψε, η αγορά του ασθενοφόρου ήταν τάμα που είχε κάνει. “Ήταν λίγο τσουχτερούλι,

αλλά δεν πειράζει… ήταν τάμα. Δεν ήμουν πλούσια, είχα κάτι για τα γεράματά μου, πούλησα κι ένα χωράφι και συμπλήρωσα” είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε όσους τη ρωτάνε τι θα κάνει τώρα που ξόδεψε όλες της τις οικονομίες, εκείνη απαντάει ότι δεν ανησυχεί διότι “έχει την Παναγία και τον Χριστό” στο πλευρό της και δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Όσο για το τηλεφώνημα που της έκανε ο πρωθυπουργός, η κα. Αθηνά δήλωσε: “Μου έδωσε συγχαρητήρια κι εγώ του είπα να βάλει κι αυτός κάτι για το φτωχό το Μεσολόγγι. Μου είπε ότι θα περάσει και για καφέ”.

Όπως φαίνεται, η 89χρονη προχώρησε σε αυτή την ευγενική χορηγία λόγω των σοβαρών προβλημάτων που υπήρχαν στο νοσοκομείο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έθεσε και τους όρους της για τη χρήση του ασθενοφόρου: Να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου, και – όπως είπε χαριτολογώντας – να χτυπά την σειρήνα κάθε φορά που θα περνά έξω από το σπίτι της! Το καινούργιο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παραδόθηκε χθες το πρωί, προς ενίσχυση του τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, και έχει ήδη τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηνά Παπαχρήστου Μεσολόγγι, “Ο Μητσοτάκης,athina papachristou mesolongi, “o mitsotakis