«Αθήνα δεν είναι το κέντρο μόνο, αλλά και οι γειτονιές»

«Ευελπιστούμε ότι η κυβέρνηση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ και ο Δήμος Αθηναίων θα συνεργαστεί με μία κυβέρνηση που δε θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε, «στην Αθήνα το θέμα δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά τα δημοτικά διαμερίσματα και οι γειτονιές, γιατί εκεί οι κάτοικοι κατοικούν».

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ

ανέφερε ότι χρειάζεται διαφορετική διάταξη της αστυνομίας, η οποία «δεν είναι παρούσα στις γειτονιές, αλλά μόνο στο κέντρο». Αναφερόμενος στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, έκανε λόγο για παρακαταθήκη, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μία δημοτική παράταξη που ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα στις γειτονιές.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι το κόμμα του δε στηρίζει τη νομοθετική ρύθμιση για τις πορείες, λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται, σημειώνοντας ωστόσο ότι όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δε θα χρειάζεται να κάνουν τόσες πορείες οι πολίτες.

Τέλος, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Καρυπίδη και τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Καρυπίδης κατά των Εβραίων, εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει πολλά προβλήματα σημειώνοντας ότι και εκείνος προσωπικά έχει προβλήματα με την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα