Αστυνομικός σώζει παιδί από τη φωτιά: «Ένιωσα συγκίνηση» λέει ο πατέρας του

Πρωτοσέλιδο σε τρεις εφημερίδες στη Βρετανία έγιναν οι εικόνες με αστυνομικούς να παίρνουν στα χέρια παιδιά από τον Άγιο Χαράλαμπο Μάνδρας το απόγευμα της Τρίτης όταν σήμανε συναγερμός καθώς η φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια είχε φτάσει σε απειλητικά μικρή απόσταση από τον οικισμό. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του αστυνομικού, εξέφρασε τη συγκίνησή του μιλώντας στο Open.

Ο Χρήστος Τερζόγλου, ανέφερε αρχικά πως ανησύχησε όταν είδε τον γιο τους στις φωτιές. «Ήμουν στην Αθήνα και τον περίμενα. Έφυγε στις 5 το πρωί από το

σπίτι και γύρισε στις 7 το βράδυ. Μου είχε πει θα γυρίσει στις 2 το μεσημέρι και ανησύχησα. Δεν το σήκωνε το τηλέφωνο. Και κάποια στιγμή στις 3-4 ανησύχησα πολύ».

Ερωτώμενος για το πώς ένιωσε όταν είδε τη φωτογραφία με τον γιο του να έχει αγκαλιά ένα παιδάκι απάντησε: «Σίγουρα ένιωσα μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο για τον γιο μου, γιατί όλα τα παιδιά μου τα μεγάλωσα με αρχές. Ένιωσα συγκίνηση για όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη εκεί. Και για τους πυροσβέστες και για όλα τα παιδιά της αστυνομίας». «Και αυτός συγκινήθηκε πάρα πολύ» όταν είδε την φωτογραφία, σημείωσε ο κ. Τερζόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα