Αστυνομικίνα-«δόλωμα» για τη σύλληψη 22χρονου επικίνδυνου κακοποιού

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τον έψαχνε όλη η Ασφάλεια για δέκα οκτώ ολόκληρους μήνες. Συμμετείχε σε συμμορία επικίνδυνων κακοποιών, που δεν είχαν διστάσει να πυροβολήσουν κοντά στα Μέγαρα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με μωρό πέντε μηνών! Ώσπου μια πανέξυπνη αστυνομικίνα ανέλαβε να τον ξετρυπώσει μέσα από το facebook! Έγινε η ίδια «δόλωμα», εμφανίζοντας ως φωτογραφία της ένα καλλίγραμμο μοντέλο με τέλειες αναλογίες και ζητώντας συνάντηση μαζί του, όταν εκείνος ανταποκρίθηκε! Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός του προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία «περιηγείτο»

ο καταζητούμενος και λόγω του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και επειδή θεωρούσε ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί οριστικά για την Αστυνομία.

Τα… καυτά μηνύματα της αστυνομικίνας στον καταζητούμενο
Η έξυπνη και θαρραλέα αστυνομικίνα, που στην πραγματικότητα τίποτε δεν έχει να… ζηλέψει από το μοντέλο που χρησιμοποίησε, κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του καταζητούμενου και να του εξάψει τη φαντασία, όταν σε ένα μήνυμά της τον πληροφόρησε ότι της αρέσει να παίζει με χειροπέδες! «Είναι το φετίχ μου!», απάντησε ο νεαρός, που ζητούσε πια συνάντηση, προκειμένου να ζήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις κάπου στα δυτικά προάστια. Όταν ο νεαρός κακοποιός, που με τη συμμορία του, σε μια μόνο ημέρα και σε χρόνο μόλις δύο ωρών, εξαπέλυσε εννέα(!) ληστρικές επιθέσεις, ζήτησε «τυφλωμένος από έρωτα» να συναντήσει την καλλονή, μαζί με την αστυνομικίνα πήγαν κι οι πάνοπλοι συνάδελφοί της.
Την ώρα που έπιναν καφέ, του πέρασαν… πραγματικές χειροπέδες
Την ώρα που έπιναν καφέ σε καφετέρια, όρμησαν πάνω του, τον πέταξαν στο έδαφος από την καρέκλα και τον οδήγησαν για ανάκριση στα γραφεία του αστυνομικού μεγάρου. Είναι 22 χρόνων και χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς Ρομά, που σκορπούσε σφαίρες και τρόμο σε διερχόμενους οδηγούς στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στα Μέγαρα. Ήταν ο δεύτερος της τετραμελούς συμμορίας, που έπεφτε στα χέρια της Ασφάλειας τους τελευταίους δέκα οκτώ μήνες. Είχε προηγηθεί η σύλληψη 25χρονου συνεργού του, στα μέσα του 2014, μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που εξαπέλυε τότε η συμμορία και οι οποίες μόνο από θαύμα δεν είχαν αφήσει νεκρό πίσω τους.
Πυροβολούσαν στο «ψαχνό»
Οι δράστες, οπλισμένοι με κυνηγετικές καραμπίνες, σε μία μόνο ημέρα διέπραξαν διαδοχικά εννέα ένοπλες ληστείες και απόπειρες στα Μέγαρα και στο Αλεποχώρι, ενώ στα ενδιάμεσα πυροβολούσαν «στο ψαχνό» για να αρπάξουν αυτοκίνητα από διερχόμενους οδηγούς και να διαφύγουν. Είχαν ξεκινήσει από τον παράδρομο της Εθνικής Αθηνών-Κορίνθου, στα Μέγαρα, όπου με κουκούλες στα κεφάλια, επιχείρησαν με ελιγμούς να ανακόψουν την πορεία οχήματος στο οποίο επέβαινε νεαρό ανδρόγυνο με τα δύο παιδιά του, ηλικίας μόλις 2 ετών και πέντε μηνών!
Σημάδευαν με την καραμπίνα 13χρονο παιδί και χτυπούσαν τον πατέρα του!
Σκοπός τους, κατά την Αστυνομία, ήταν να αρπάξουν το όχημα κι όταν δεν το κατάφεραν, καθώς ο οδηγός για να σώσει τα παιδιά και τη σύζυγό του πάτησε γκάζι και με ελιγμούς διέφυγε, πλησίασαν άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας πατέρας με τον 13χρονο γιο του! Με την απειλή της καραμπίνας να σημαδεύει, το παιδί ιδιαίτερα, ανάγκασαν τον πατέρα να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον χτύπησαν και διέφυγαν, με τα δύο αυτοκίνητα, πλέον. Είχε φθάσει η σειρά των καταστηματαρχών του Αλεποχωρίου να ζήσουν τον τρόμο. Εισέβαλαν σε μίνι-μάρκετ, προτάσσοντας τις καραμπίνες, άρπαξαν 3.000 ευρώ και λήστεψαν και μία πελάτισσα του καταστήματος. Δύο από τους δράστες εισέβαλαν παράλληλα σε αποθήκη και άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη ένα ακόμη αυτοκίνητο, ενώ μέλη της συμμορίας σταμάτησαν άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα παιδί, τους πέταξαν έξω, τους λήστεψαν και διέφυγαν.
Από αδέξιο χειρισμό έριξαν το κλεμμένο αυτοκίνητο πάνω σε τζαμαρία άλλου καταστήματος. Για να διαφύγουν πυροβόλησαν δύο φορές τη τζαμαρία. Άλλοι δύο καταστηματάρχες της περιοχής, μέσα στον πανικό από τους πυροβολισμούς και τις κραυγές των θυμάτων, βρέθηκαν μπροστά στις κάννες των όπλων, ενώ και διερχόμενοι οδηγοί δέχθηκαν σκάγια από πυροβολισμούς, που έριχναν οι κουκουλοφόροι, για να τους τρομοκρατήσουν και να μη διανοηθούν να κινηθούν εναντίον τους.
Για να φύγουν από την περιοχή πυροβόλησαν εναντίον κι άλλου αυτοκινήτου, αναγκάζοντας τον 32χρονο οδηγό του να κατέβει, ενώ άλλος οδηγός αντιλαμβανόμενος την πρόθεσή τους να του αρπάξουν το όχημα, πάτησε γκάζι και με ελιγμούς κατάφερε να μη δεχθεί στο σώμα του τα σκάγια από τις μπαταριές, που έριχναν οι κακοποιοί στο αυτοκίνητο!

Keywords
Τυχαία Θέματα