Άστατος με σποραδικές βροχές το σκηνικό του καιρού της Κυριακής

Συννεφιά θα επικρατεί την Κυριακή στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα είναι δυνατές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει στη βόρεια Ελλάδα στους 14 βαθμούς και στα κεντρικά και τα νότια τους 17 με 19 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις και από το απόγευμα βροχές. Οι άνεμοι στο Θρακικό

θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στη Μακεδονία αναμένονται συννεφιά και σποραδικές βροχές, που το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα ενταθούν. Η θερμοκρασία σε Θράκη και Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 12 με 14 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε το πρωί βροχές, το απόγευμα και το βράδυ δυνατές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς και στο Μεσολόγγι από 10 έως 14 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις και σποραδικές βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 17 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν νοτιάδες 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε αραιές νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Η ένταση των νότιων-νοτιοανατολικών ανέμων θα είναι 4 με 5 και στα βορειότερα 5 με 6 μποφόρ. Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές, όμως η θερμοκρασία λόγω των νοτιάδων θα φθάσει στους 19 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται κατά διαστήματα συννεφιά και τις μεσημεριανές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν από 11 έως 17 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται συννεφιά και από το μεσημέρι βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα