Άσλεϊ Γκράχαμ – Χιου Γκραντ Όσκαρ: Η απάντηση στην… ξινίλα

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δεν αφήνει τον «αγενή» Χιου Γκραντ να την επηρεάσει και να της χαλάσει τη διάθεση. Το μοντέλο απάντησε με ανωτερότητα όταν ρωτήθηκε αν «προσβλήθηκε» από τις ψυχρές απαντήσεις που της έδωσε ο ηθοποιός, ενώ του έπαιρνε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή. «Ξέρετε κάτι, η μαμά μου μου είπε να σκοτώνω τους ανθρώπους με καλοσύνη, οπότε ορίστε», απάντησε η 35χρονη Γκράχαμ στο TMZ τη Δευτέρα. Η Γκράχαμ δεν θέλησε

να μιλήσει περαιτέρω για την άβολη στιγμή στην οποία ήρθε. Ωστόσο, είπε ότι «πέρασε τόσο καλά», ενώ έπαιρνε συνέντευξη από αρκετούς αστέρες του Χόλιγουντ για λογαριασμό του ABC πριν από τα Όσκαρ. Τα τελευταία 24ωρα, ο Γκραντ δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στα social media για τις όχι και τόσο ενθουσιώδεις απαντήσεις του στις ερωτήσεις της Γκράχαμ.

Κατά τη διάρκεια της μίνι συνέντευξης, η οποία διήρκεσε λιγότερο από δύο λεπτά, η Γκράχαμ έκανε στον ηθοποιό μια σειρά από τυπικές ερωτήσεις που θα έκανε κανείς σε μια εκδήλωση απονομής βραβείων.

Τι συνέβη με τον Χιου Γκραντ και την Άσλεϊ Γκράχαμ

Ο 62χρονος ηθοποιός είχε μια σύντομη και αμήχανη συνέντευξη με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2023 την Κυριακή, όπου το μοντέλο προσπαθούσε να του κάνει μερικές ερωτήσεις. Αφού περιέγραψε την εκδήλωση ως «μάταιη», ο Γκραντ, ο οποίος συμμετείχε στη λαμπερή βραδιά είπε στην 35χρονη Γκράχαμ ότι δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος.

Αφού ο Γκραντ παραδέχτηκε ότι «δεν θυμάται» το όνομα του ράφτη του, όταν η Γκράχαμ τον ρώτησε ποιος σχεδίασε το σμόκιν του, εκείνη συνέχισε να τον ρωτά για την εμπειρία του από τα γυρίσματα στην πρόσφατη ταινία Glass Onion: A Knives Out Mystery. «Λοιπόν, με το ζόρι συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Παίζω για 3 δευτερόλεπτα», απάντησε. Όταν η Γκράχαμ τον ρώτησε αν διασκέδασε με την ταινία, εκείνος απάντησε: «Σχεδόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άσλεϊ Γκράχαμ – Χιου Γκραντ Όσκαρ,aslei gkracham – chiou gkrant oskar