«Αρρωστημένες οι σεξουαλικές απαιτήσεις» του Ωνάση και της Κάλλας! Οι αποκαλύψεις της «θρυλικής» μαντάμ Κλοντ από τη Daily Mail (φωτος)

Λεπτομέρειες που προκαλούν πολλά σχόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόνο ημέρες, μετά τον θάνατο της διάσημης για τον ρόλο στην ευρωπαϊκή πορνεία, Μαντάμ Κλοντ.

Ανάμεσα στους ισχυρούς πελάτες της ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να την είχε επισκεφθεί στον οίκο ανοχής της μαζί με τη Μαρία Κάλλας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω» είχε αποκαλύψει η ίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη θρυλική γαλλίδα προαγωγό την είχε επισκεφθεί ακόμα ο Τζον Κένεντι, ο οποίος μάλιστα είχε ζητήσει μια κοπέλα που να μοιάζει στην Τζάκι αλλά να είναι πιο «καυτή».

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT Τζιάνι Ανιέλι.

Η μαντάμ Κλοντ ήταν, κατά το δημοσίευμα, μια «σκληρή» επαγγελματίας που από τις 20 κοπέλες που έβλεπε κάθε μήνα, επέλεγε μόνο μία!Πολλές από αυτές ήταν μοντέλα του επώνυμου οίκου «Christian Dior».

Της ζητούσε να βγάλουν τα ρούχα τους, κι αν αυτό για κάποια κοπέλα ήταν υπερβολικό ή τολμηρό, αμέσως ερχόταν και η απόρριψη…

Ένα άλλο δύσκολο τεστ ήταν και η τσάντα. Αν την άδειαζες και μέσα υπήρχε αταξία, ξεχνούσες απλά την καριέρα σου κοντά της!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι υπήρχε η φήμη, ότι πολλά από τα κορίτσια της είχαν προσληφθεί από την CIA για να αναπτερώνουν το ηθικό των αντρών.

Όσο για τις τιμές; Το 1977 η τιμή ήταν περίπου στα 180 ευρώ για ένα απόγευμα, 370 για ένα βράδυ (20:00 με 02:00) και 600 ευρώ για μια ολόκληρη ημέρα. Οι τιμές για τα Σαββατοκύριακα για τα 400 κορίτσια του οίκου ήταν διαπραγματεύσιμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα