Άρης-Ένινγκ: «Η Ελλάδα ζει για το ποδόσφαιρο»

Άρης-Ένινγκ: Τους στόχους του Άρη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα οριοθέτησε ο Μίκαελ Ένινγκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εκπομπή «SportBild». Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόσο κόστισε στη χώρα μας η διακοπή του, αφού –όπως ο ίδιος υποστήριξε– η Ελλάδα ζει και βγάζει το πάθος της για το άθλημα. Επίσης αναφέρθηκε και στην αναμονή επανέναρξής του στις 6 Ιουνίου

με τα play offs, σημειώνοντας πως η ομάδα του θέλει να κάνει μια αξιόλογη πορεία, αλλά και να διεκδικήσει το Κύπελλο!

Παράλληλα, ο 55χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Bundesliga το οποίο, όπως είπε, αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει να προετοιμαστούν μετά την κρίση της πανδημίας, ενώ σημείωσε πως τα πάντα θα είναι διαφορετικά αφού οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δουλέψουν περισσότερο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος μετά τη μεγάλη αποχή από το πρόγραμμα προπονήσεων.

Άρης-Ένινγκ: «Ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της για το ποδόσφαιρο οπότε της κόστισε αρκετά η παύση των αγώνων. Δυστυχώς όλα σταμάτησαν αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου», τόνισε ο Μίκαελ Ένινγκ σε ερώτηση που του έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, ενώ για τους στόχους της ομάδας του είπε: «Ελπίζω να πάμε καλά στα play offs και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας».

Παράλληλα, ο 55χρονος τεχνικός πρόσθεσε ότι όσα είδαμε με την επανέναρξη της Bundesliga πρέπει να αποτελέσουν «οδηγό» για το πως πρέπει να διεξαχθούν από εδώ και στο εξής τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. «Με την εμπειρία που αποκτήσαμε (βλέποντας τους αγώνες της Bundesliga) είδαμε τι πρέπει να γίνει γα να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό διότι οι παίκτες έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Δείτε ακόμα:Πλήρης ανατροπή με διπλό αγώνα στο Σίλβερστοουν!Στόχευση τετράδας για τη ΛειψίαΤα προγράμματα σε Ιταλία, Ισπανία και η σέντρα της Τσάμπιονσιπ
Keywords
Τυχαία Θέματα