Άρης- ΑΕΚ: Μάχη χωρίς αύριο

Ένα σπουδαίο παιχνίδι θα δούμε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο δεύτερος της βαθμολογίας ο Άρης αγωνίζεται με την ΑΕΚ, η οποία μετά την συντριβή της από τον Ολυμπιακό και ύστερα από το ντέρμπυ της περασμένης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ

για το Κύπελλο, έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με στόχο την νίκη, ώστε να ξαναμπεί σε τροχιά Ευρώπης! Με σκοπό την νίκη και την διατήρηση του στην δεύτερη θέση, λοιπόν, ο Άρης με όλα τα στελέχη του υποδέχεται την ΑΕΚ.

Ο Ακης Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Πορτογάλο άσσο Σίλβα, που ήταν ο πρωταγωνιστής στον αγώνα με τον Αστέρα. Μαζί του στην επίθεση ο Μήτρογλου και κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί για μια ακόμη φορά ο Κουέστα. Στην άμυνα ο Δεληζήσης. Προσπάθεια του Αρη να σημειώσει γρήγορο γκολ, ώστε να φύγει το άγχος από τους παίκτες του!

Η ΑΕΚ

Ύστερα από την οδυνηρή ήττα της από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και βλέποντας πως δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με στόχο και σκοπό μόνο την νίκη. Ο προπονητής της Ένωσης προσπάθησε μετά το δύσκολο ντερμπυ με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, να μαζέψει τα «κομμάτια» της και να δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα, ώστε οι παίκτες του να βρουν την αυτοπεποίθησή τους! Όσον αφορά στην σύνθεση τίποτα και κανείς δεν είναι σίγουρος! Βέβαια μαέστρος παραμένει ο Μάνταλος. Και τερματοφύλακας θα είναι εκτός απροόπτου ο Αθανασιάδης. Ο Άρης στα μέχρι σήμερα 55 παιχνίδια με την ΑΕΚ έχει κερδίσει τα 23! Η ΑΕΚ κέρδισε σε 14, ενώ ισόπαλα έληξαν 18!

Keywords
Τυχαία Θέματα