Αργύρης Αγγέλου – Παρά 5: Αποκαλύπτει τι τον στεναχώρησε στα γυρίσματα της σειράς

Για την εποχή της κλασικής και αγαπημένης σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε», μια μεγάλη στενοχώρια που έχει από τότε, αλλά και για την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής και του θεάματος μίλησε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον την μεσηβρίαν». Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει καθόλου υλικό από τα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς και θυμήθηκε παράλληλα ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα. «Ξέρεις ποιο είναι το στενάχωρο; Έχουν καταστραφεί όλα τα takes των backstage. Ήταν η περίοδος του τότε Mega,

που έγραφε επάνω στα παλιά και δεν σώθηκε ποτέ υλικό. Είχαμε στενοχωρηθεί πολύ τότε. Είναι το μόνο στενάχωρο που μου έχει μείνει από τότε».

Ο ηθοποιός στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξαντλητικά γυρίσματα της σειράς, που κούραζε τους συντελεστές: «Κοιμόμασταν όλοι παντού, αλλά εγώ είχα τα σκήπτρα και μπορούσα να κοιμηθώ κι όρθιος. Ακουμπούσα πίσω στον τοίχο μέχρι να στήσουν τα φώτα και κοιμόμουν. Εκεί που είχαν λυγίσει όλοι ήταν στο επεισόδιο με τη διάσωση της Ζουμπουλίας στο νοσοκομείο και είχαμε κρυφτεί με τον Γιώργο μέσα στο καλάθι των άπλυτων. Θα μας τσουλούσε η Φρίντα μέσα. Κάποια στιγμή άλλαζαν τα φώτα κι εγώ λέω ”σκεπάστε με από πάνω, να κοιμηθώ λίγο”. Με σκέπασαν και κοιμήθηκα διπλωμένος».

Keywords
Τυχαία Θέματα