Άργος: Ληστεία – θρίλερ σε βάρος επιχειρηματία κρεάτων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εφιαλτικές στιγμές μέσα στο σπίτι τους στο ‘Αργος έζησαν ένας επιχειρηματίας κρεάτων με τη σύζυγό του.

Συμμορία τεσσάρων ενόπλων κουκουλοφόρων, εισέβαλε στο χώρο του σπιτιού, αιφνιδίασε με τα όπλα το ανδρόγυνο στην αυλή του σπιτιού, και ουσιαστικά ομήρους στα χέρια τους υποχρέωσαν να μπουν στο εσωτερικό.

Εκεί τους έδεσαν, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα στους χώρους του σπιτιού και το χρηματοκιβώτιο. Τελικά άρπαξαν ποσό περίπου 120.000 ευρώ. Άφησαν δεμένο και φιμωμένο το ανδρόγυνο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο

του επιχειρηματία.

Η ληστεία-θρίλερ έγινε το πρωί στο σπίτι επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση εμπορίας και συσκευασίας κρεάτων στο Άργος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι 4 δράστες μπήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία με κουκούλες και όπλα. Το άτυχο αντρόγυνο παρακολουθούσε τους δράστες να κάνουν το σπίτι άνω κάτω…

Όταν κατάφεραν να λυθούν και να βγάλουν τις ταινίες με τις οποίες τους είχαν φιμώσει ενημέρωσαν την Αστυνομία. Από την κινητοποίηση προέκυψε ότι οι δράστες είχαν πετάξει το όχημα σε κοντινό γκρεμό.

Προφανώς εκεί είχαν σταθμευμένο άλλο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Η Αστυνομία ψάχνει να βρει ποιοι μπορεί να είχαν πληροφορίες ότι ένα τόσο μεγάλο ποσό είχε μεταφερθεί από την εταιρία εμπορίας κρεάτων στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου.

Το άρθρο Άργος: Ληστεία – θρίλερ σε βάρος επιχειρηματία κρεάτων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα