Αργεντινή – περίεργα: O φίλος των… εξωγήινων!

Αργεντινή – περίεργα: Υπάρχουν σε όλες τις ομάδες σχεδόν οι γνωστοί καθυστερησάκηδες πάικτες. Αυτοί που δεν πάνε σε προπόνηση στην ώρα τους και έχουν κάθε φορά ένα νέο παραμύθι. Ε, σε κάθε ομάδα υπάρχουν αλλά Γκιγιέρμο Μαρίνο, δεν υπάρχει! Ψάχνει κανείς τον βασιλιά της δικαιολογίας, τον αυτοκράτορα ψευτάκο; Τον ένα και μοναδικό που εφηύρε την πιο ευφάνταστη μασκαράτα για να γλιτώσει τους έξτρα γύρους τρεξίματος στο γήπεδο; Τον γίγαντα που σκέφτηκε πώς θα παρακάμψει τους κανόνες χωρίς χρηματικό πρόστιμο; Βρέθηκε! Είναι ο Γκιγιέρμο

Μαρίνο!

Ο Αργεντινός πρώην μέσος, είναι 39 ετών πια. Και δεν παίζει μπάλα, δυστυχώς, έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα! Ο άλλοτε άσος των Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπόκα Τζουνιορς, Τίγκρες, Ουνιβερσιτάδ ντε Κίλε, Μπόκα Ουνίδος και Ατλέτικο Ραφαέλα έχει γράψει ιστορία. Στο διάστημα της παρουσίας του στην Ουνιβερσιτάδ είχε αργήσει σε προπόνηση. Και όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις απέδωσε την αργοπορία του σε… απαγωγή από εξωγήινους! Ναι, σε απαγωγή από άλιεν!

Αργεντινή – περίεργα: Το αποκάλυψε συμπαίκτης του

Το φιάσκο είδε το φως της δημοσιότητας από άλλοτε συμπαίκτη του Μαρίνο, τον Γκουστάβο Λορεντσέτι. τότε είχε “θαφτεί” το θέμα για ευνόητους λόγους. Ομως πλέον η ομάδα και ο παίκτης δεν επηρεάζονται, έτσι ο Λορεντσέτι έκανε την αποκάλυψη: “Είπε πως τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι και μας εξήγησε τι του συνέβη και έλεγε ό,τι έγινε αναλυτικά. Είπε πως είχε χαθεί και τον απήγαγαν. Έλεγε πως σου παίρνουν την ψυχή! Πως την αναλύουν και στο μεταξύ σε φροντίζουν. Κάτι τέτοιο. Τον πίστεψα σε ένα βαθμό, γιατί ήταν ένα από τα πιο σοβαρά παιδιά. Ο προπονητής μας τότε ήταν ο Χόρχε Σαμπάολι και μάλλον πρέπει να τον πίστεψε. Η ιστορία του θα έπρεπε να γίνει ντοκιμαντέρ”.

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-ΆρσεναλΈρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέραΒόκολος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»
Keywords
Τυχαία Θέματα