Άρχισε η αποστολή των απολύσεων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Μέσω ταχυδρομείου επιδίδονται οι απολύσεις των 2.656 εργαζομένων της ΕΡΤ. Σήμερα (Πέμπτη) το πρωί, όπως γράφει το cretalive.gr, τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου βρήκε τον φάκελο που περιλάμβανε το χαρτί της απόλυσής του στο κατώφλι του σπιτιού του.

Στον φάκελο υπάρχει μία επιστολή, με την οποία ο τεχνικός ενημερώνεται για τη λύση της

σύμβασης έργου με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, καθώς και για την καταβολή της αποζημίωσής του -το ακριβές ποσό της οποίας δεν προσδιορίζεται - σε δύο δόσεις.

Επίσης, επισημαίνεται η υποχρέωσή του να παραδώσει τον εξοπλισμό που έχει «χρεωθεί» στο όνομά του.

Πάντως, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις επάλξεις, μεταδίδοντας ειδήσεις και πρόγραμμα, 24 ώρες το 24ωρο μέσω διαδικτύου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Την ΠΕΜΠΤΗ 27/ 6 διοργανώνονται:

-19.00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ -20.30 Violet Luise (Λουίζα Κωστούλα) Μουσική performance με στοιχεία της Ηλεκτρονικής μουσικής και της επεξεργασίας φωνής . 21.00 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ : Χορωδία της ΕΡΤ σε γνωστά τραγούδια - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ -LAMNIA BEDIOUI και SOLIS BARKI – ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ κρουστά -Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (πιάνο) σε τραγούδια του με στίχους του Ιταλού ΤΖΑΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ) και από θεατρικές παραστάσεις. Τραγουδάει ο ηθοποιός ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ -ΤΡΙΤΗ ΟΧΘΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΡΟΚ -«ZOULIXO λίγο» ΘΕΑΤΡΙΚΟ ROCK ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ Γιώργος Μακρής φωνή, Τίμος Χατζιηωάννου πλήκτρα φωνή, Κώστας Πέτρογλου τύμπανα- φωνή Στέλιος Φράγκος Κιθάρα -φωνή Παναγιώτης Χαράμης μπάσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα