Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ λόγω Κουκουλόπουλου

Όπως παραδέχθηκε σήμερα (Πέμπτη) σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, «υπάρχει θέμα για το ΠΑΣΟΚ με την καταψήφιση του άρθρου 81 για τη δημοτική αστυνομία από τον κοινοβουλευτικό εκπροσώπο Πάρι Κουκουλόπουλου».

«Ο Π.Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

και θα ληφθούν οι αποφάσεις», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέροντας ότι «όταν κάποιος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα από την αρχή. Αυτό είναι πιο έντιμο, γιατί εκφράζει τη γραμμή της παράταξης. Αν διαφωνείς...».

Στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ο κ. Κουκουλόπουλος καταψήφισε το άρθρο 81 για τη Δημοτική Αστυνομία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο πέρασε με μόλις 152 ψήφους, τις λιγότερες που συγκέντρωσε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Παράλληλα, απών από την ψηφοφορία ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος είχε διαφωνήσει με την κατάργηση κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης.

Για τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος κατά την ομιλία του στη Βουλή εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως όπως ενημερώθηκε μετά την ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα