«Αρχές Αυγούστου» με πολύ μουσική στα Μέθανα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Αρχές Αυγούστου Μέθανα 2018», ένα καινούργιο μουσικό φεστιβάλ ξεκινάει στα Μέθανα με τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας Αττικής και την Αιγίδα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Το μοναδικό τοπίο των Μεθάνων και η ιστορία τους είναι το καταλληλότερο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ο καινούργιος αυτός θεσμός του τριήμερου φεστιβάλ μουσικής, που ευελπιστεί να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια, σημείο αναφοράς και πόλο έλξης.

Bohemian Rhapsody, ταινία
ωδή στους Queen – Το επίσημο trailer

Την έναρξη του Φεστιβάλ την αγκάλιασαν αγαπημένοι και σημαντικοί καλλιτέχνες και προσκαλούν τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, να περάσουν τρεις μαγικές Αυγουστιάτικες βραδιές στα Μέθανα.

Παρασκευή 3/8

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια της κ. Νικολακοπούλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Σάββατο 4/8

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης μας δίνει ένα μουσικό ραντεβού στις 4 Αυγούστου στα Μέθανα.

Χιλιάδες θεατές χειροκρότησαν την Ηλέκτρα: Επόμενες παραστάσεις

Κυριακή 5/8

Με μεγάλη χαρά θα γιορτάσουμε την λήξη του τριημέρου με τοπικά μουσικά σχήματα, ανακαλύπτοντας έτσι τον μουσικό παλμό των Μεθάνων και των γύρω περιοχών.

Τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ έρχονται να σφραγίσουν τις πρώτες ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ 2018, με μία συναυλία στα Mπλόκια, την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 9.30

H είσοδος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το άρθρο «Αρχές Αυγούστου» με πολύ μουσική στα Μέθανα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα