Απόβαση στο «Φρίουλι»

Με περισσότερους από 5.000 οπαδούς στο πλευρό του και το «Φρίουλι» να θυμίζει Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες την Ουντινέζε στην Ιταλία (22:05), για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί στο «Φρίουλι» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς της Τούμπας. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί της στη φετινή

ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς αν δε γνωρίσει την ήττα θα παραμείνει αήττητη για 12o συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς.

Όπως όλα δείχνουν, οι «εκλεκτοί» του Λάζλο Μπόλονι που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα είναι οι Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λαζάρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όσον αφορά sτις ελλείψεις της ομάδας του. Πρώτο και καλύτερο αυτό της απουσίας του πρώτου σκόρερ της Ουντινέζε Αντόνιο Ντι Νατάλε, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Ίσλα και Ασαμόα.

Η Ουντινέζε θα στηριχθεί στους εξής έντεκα: Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Αμπίντι, Πατσιέντσα, Πίντσι, Αρμέρο, Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες.

Ο κοινωνιολόγος στο επάγγελμα Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο, θα διευθύνει την αποψινή αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα