Απολογήθηκε στις ανακρίτριες ο Ρουπακιάς

Νέα εκδοχή για τις συνθήκες δολοφονίας του Παύλου Φύσσα φέρεται να έδωσε απολογούμενος συμπληρωματικά ο Γιώργος Ρουπακιάς ενώπιον των δύο ειδικών εφετών ανακριτριών. Στη δεκάωρη απολογία, παρουσίασε όψιμη εκδοχή για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι του τηλεφώνησε στις 11.30 απόστρατος και του είπε να κατέβει στην τοπική. Ερωτηθείς γιατί πήγε, φέρεται να είπε πως νόμιζε ότι είχαν βάλει βόμβα όπως στα γραφεία του Πειραιά μία εβδομάδα πριν ή πως ήταν μαζεμένοι

αναρχικοί. Όταν πήγε εκεί τους είπαν πως «έχει εγκλωβιστεί ένας δικός τους στο Κερατσίνι και να πάνε να τον απεμπλέξουν». Εξω από την καφετέρια «Κοράλλι» είδε «τους αναρχικούς και ήταν μαζί και ο Φύσσας» που τον έβρισε. Παρακάτω, όπως φέρεται να είπε, ο Φύσσας με άλλους τέσσερις-πέντε κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, άρπαξε τον πτυσσόμενο σουγιά για εκφοβισμό, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, έκανε ένα-δυο βήματα, έπεσε πάνω του ο Φύσσας και του έριξε 4-5 μπουνιές και πάνω στην αυτοάμυνα τον χτύπησε.

Στο μεταξύ συμπληρωματική απολογία έδωσε χθες στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ο φερόμενος ως συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας, Γιάννης Καζαντζόγλου, το κινητό του οποίου είχε βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη. Ο κατηγορούμενος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των ανακριτριών, υποστηρίζοντας ότι δεν βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολογήθηκε, Ρουπακιάς,apologithike, roupakias