Αποκάλυψη: Ο μυστικός γάμος του Βαρδή!

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής κάνει η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη. Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του στις δύσκολες στιγμές, και μοιράστηκαν τα τελευταία χρόνια της ζωής του σπουδαίου καλλιτέχνη μίλησε για εκείνον πρώτη φορά μετά το θάνατό του. Αποκαλύπτει το μυστικό τους γάμο πριν δύο χρόνια, ενώ θυμάται τη μέρα που του είπε το τελευταίο αντίο.

«Εκείνη η μέρα ήταν πραγματικά τόσο παράξενη. Ξυπνάς, συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί και ή το δέχεσαι ή δεν το δέχεσαι. Δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι αποχαιρετισμοί γενικά δεν είναι κάτι εύκολο.

Ήξερα ότι σε λίγο θα του έλεγα αντίο πραγματικά. Ήξερα ότι θα μου πάρει πολύ καιρό να συνέλθω από όλο αυτό που έζησα κοντά του. Όλο αυτό που ζήσαμε εμείς η οικογένειά του κοντά του. Η ελπίδα ότι θα τα καταφέρει έστω ακόμη και όταν εκείνος έδινε την τελευταία άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η ανάσα του θανάτου είχε στοιχειώσει το δωμάτιο του Αντώνη μου και εγώ προτιμούσα να είμαι κοντά του να αναπνέω για εκείνον, να του δίνω δύναμη, αναπνοή από την αναπνοή μου. Ναι, το πίστευα μέχρι το τέλος ότι θα νικούσε. Θα ζούσε. Όλοι το πιστεύαμε. Εγώ και ο Γιάννης μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος το πιστεύαμε, ήμασταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Αλλά…», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το γάμο τους, που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει: «Ο γάμος μου με τον Αντώνη έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε πριν δύο χρόνια. Δεν το έμαθε κανείς, παρά μόνο τα τρία μας παιδιά, η οικογένειά μας. Δεν υπήρχε λόγος να το ξέρει και κανείς άλλος. Άλλωστε τι να τους κάνεις τους τίτλους… Σύντροφος, σύζυγος… Ο Αντώνης ήταν το άλλο μου μισό».

Keywords
Τυχαία Θέματα