Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη!

Ακόμη ένα αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε στην εισαγγελέα η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μόνο που αυτή τη φορά έγινε δεκτό.

Η εισαγγελέας της έδρας στη δευτεροβάθμια δίκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα το δέχθηκε και το δικαστήριο απεφάνθη θετικά, κάτι που σημαίνει πως η κα Σταμάτη αποφυλακίζεται

μετά από 3 χρόνια στη φυλακή, υπό συγκεκριμένους όρους.

Πάντως, η αρχική πρόταση της εισαγγελέως να αφεθεί ελεύθερη με εγγυοδοσία 70 χιλιάδων ευρώ, προκάλεσε την αντίδραση της κατηγορουμένης, η οποία αποχώρησε κλαίγοντας, αλλά και την αντίδραση του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση. «Βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πώς και πώς να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ” οίκον περιορισμό», είπε ο συνήγορός της χαρακτηριστικά.

Τελικά, το δικαστήριο επέβαλε τον όρο χρηματικής εγγύησης 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αφαίρεση διαβατηρίου και υποχρεωτική εγκατάσταση σε μέρος, που θα υποδείξει το δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα