«Από την γη του Ορφέα στο νησί της Αφροδίτης»

Ο σύλλογος των απανταχού Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση», γιορτάζει τα 38α γενέθλια συνεχούς προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, πραγματοποιώντας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20.00 στο πολιτιστικό-συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»- Κύπρου 68 Αργυρούπολη, την εκδήλωση «Από την γη του Ορφέα στο νησί της Αφροδίτης», ένα μουσικοχορευτικό οδοιπορικό από τη Θράκη έως την Κύπρο.

Ένα

ταξίδι με μουσική και χορό που θα μας μεταφέρει στους Μεταξάδες Έβρου, στην Αρτάκη Προποντίδας, στην Πάτμο, στην Λέσβο, στα Μικρασιατικά παράλια και θα καταλήξει στην Κύπρο.

Θα συνοδεύουν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου Μεσοτοπιτών με την επιμέλεια του δασκάλου Κώστα Πιπίνη, η χορωδία του συλλόγου με την καθοδήγηση του δασκάλου Βαγγέλη Σαραντίδη και με την συνοδεία επταμελούς ορχήστρας.

Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παράλληλα θα διατίθεται το ημερολόγιο για το 2014 του συλλόγου με θέμα οι περιοχές γύρω από το Μεσότοπο.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους συντελεστές-στυλοβάτες του συλλόγου σε όλη του την πορεία των 38 χρόνων και ειδικά στο νόημα της συμβολής και διαχρονικής προσπάθειας των ιδρυτών του, που παραμένουν στις επάλξεις ακόμα και δυστυχώς, νομοτελειακά, «φεύγουν» από τη ζωή ένας-ένας έχοντας «μπολιάσει» όμως σε μεγάλο βαθμό την αγάπη για το τόπο καταγωγής, τη συλλογική προσφορά και τη συμμετοχική διαδικασία στους νεότερους…

Είσοδος στην εκδήλωση με προσκλήσεις.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9707417- 6971752663.

Ιστοσελίδα συλλόγου:http://www.mesotopites.gr/

Ν.Β.

Keywords
Τυχαία Θέματα