Απίστευτο: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας – Οι Αρχές τη φυλάκισαν για μοιχεία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αδιανόητο το νομικό πλαίσιο… σε κάποιες χώρες!

Νεαρή Βρετανίδα που βιάστηκε ομαδικά από δύο ομοεθνείς της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Ντουμπάι και προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να καταγγείλει το περιστατικό… βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση!

Η 25χρονη τουρίστρια που κατηγορήθηκε για σεξ εκτός γάμου, εξήγησε επανειλημμένα στις Αρχές πως της επιτέθηκαν δύο Βρετανοί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η άτυχη νεαρή φυλακίστηκε με την υποψία εξωσυζυγικού σεξ, της πήραν το διαβατήριο και της απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα, ενώ οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι για το Μπέρμιγχαμ.

Τελικά κατάφερε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με εγγύηση και πρέπει να καταβάλει 24.000 λίρες για νομικά έξοδα.

Το σεξ εκτός γάμου απαγορεύεται αυστηρά στον νόμο της Σαρία και η 25χρονη μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης. Η νεαρή τουρίστρια γνώρισε τους δύο Βρετανούς και ήπιε μαζί τους ένα ποτό στο ξενοδοχείο. Ισχυρίζεται πως τη δελέασαν και την παρέσυραν στο δωμάτιό τους όπου τη βίασαν ομαδικά και μαγνητοσκόπησαν την επίθεση.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγορεύται σε παντρεμένους να κάνουν σεξ εκτός γάμου, ενώ ένας αδέσμευτος δεν επιτρέπεται να κάνει σεξ με παντρεμένο. Η νεαρή κοπέλα πιστεύεται ότι είναι παντρεμένη αν και δεν είναι σαφές αν χώρισε.

Πηγή:Mirror

Το άρθρο Απίστευτο: Ομαδικός βιασμός τουρίστριας – Οι Αρχές τη φυλάκισαν για μοιχεία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα