Απίστευτη επίθεση στον Πολάκη που «καλύπτει» τον Φιλιππάκη: «Η Ελλάδα ντρέπεται για την Κρήτη»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η δήλωση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, σόκαρε πολιτικούς και μη, καθώς υποστήριζε πως δεν θα τον ενοχλούσε και μία ακόμη βόμβα στα χέρια του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,

Παύλος Πολάκης, χαρακτήρισε σε ανάρτηση του στις 4 τα ξημερώματα, υπερβολικές τις αντιδράσεις σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει και με τη Δικαιοσύνη: «Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου, κινητοποιείσαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον που έγραψε πως δε θα στεναχωρηθεί αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του όπως του Παπαδήμου (έγραψε ΔΕΝ έβαλε)».

Οι χρήστες του Twitter, έστησαν κυριολεκτικά στον τοίχο τον κ. Πολάκη: «Υπερασπιζόταν την ελευθερία του λόγου και όταν μιλούσε για θάψιμο δυο μέτρα κάτω από τη Γη», γράφει ένας, «Όμοιος τραμπούκος ομοίω τραμπούκω αεί πελάζει», γράφει κάποιος άλλος.

Παρά την φήμη πως ο κ. Φιλιππάκης συνελήφθη, δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Όπως ξεκαθάρισαν αστυνομικές και εισαγγελικές πηγές, δεν υπήρχε ενεργοποίηση του αυτόφωρου .

Μέσω του δικηγόρου του, Γιάγκου Λαμπίρη, ο κ. Φιλιππάκης αρνήθηκε στη συνέχεια ότι έγραψε ο ίδιος την ανακοίνωση της σύλληψής του: «Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει», είπε ο συνήγορός του.

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις σχετικά με τα σχόλια του δημοσιογράφου.

Το άρθρο Απίστευτη επίθεση στον Πολάκη που «καλύπτει» τον Φιλιππάκη: «Η Ελλάδα ντρέπεται για την Κρήτη» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα