Απίστευτες βρισιές – Το βίντεο που «καίει» τον Μασεράνο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η εθνική Αργεντινής στα χειρότερά της.

Ο Μασεράνο είναι σε δύσκολη θέση μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Κροατία. Τις αποκαλύψεις για την εθνική Αργεντινής έκανε ο Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, γνωστός προπονητής στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Εν αγνοία του καταγράφηκαν όσα είπε σε ιδιωτική του συνάντηση για την εθνική Αργεντινής. Όμως το βίντεο έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Ole οι οποίοι το δημοσίευσαν και έγινε φυσικά πανικός. Κι αυτό διότι τα όσα ακούγονται

για τους Παβόν, Μασεράνο, Καμπαγέρο είναι αδιανόητα.

Παραλήρημα Νεϊμάρ: «Το μ… της μάνας σου» και άλλα πολλά… (video)

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός, μετά την συντριβή από την Κροατία, ο Μασεράνο φέρεται να έχει πει σε έξαλλη κατάσταση στον Καμπαγέρο, τον τερματοφύλακα της ομάδας, που δέχθηκε γκολ: «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ δέχτηκες. Το μ….ι της μάνας σου».

Μουντιάλ 2018: Κοντά στην πρόκριση το Μεξικό

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ενώ η επίθεση του Μασεράνο συνεχιζόταν, εκείνος που αντέδρασε ήταν ο νεαρός επιθετικός Παβόν. Ο οποίος του είπε σε έντονο επίσης ύφος: «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις».

Ο Μασεράνο εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο! Και γυρνώντας προς τον Παβόν του είπε: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσε το, μ@λ@κα!».

Ο τελευταίος αντέδρασε και του έδωσε ένα χαστούκι, σύμφωνα πάντα με την εξιστόρηση του Καρούσο, ο οποίος συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές μίλησαν τα ξημερώματα με τον Χόρχε Μπουρουτσάγκα, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Σαμπάολο και να αναλάβει αυτός με τον Όσκαρ Ρουτζέρι την ομάδα!

Το άρθρο Απίστευτες βρισιές – Το βίντεο που «καίει» τον Μασεράνο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα