Απίστευτα μαρτύρια έκανε στον 20χρονο Βαγγέλη η παρέα των «συμμαθητών» του

Είναι να απορεί κανείς με την απανθρωπιά ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι εκλαμβάνοντας ως την υπέρτατη μαγκιά και παλικαροσύνη το να τα βάζουν με έναν συμμαθητή τους, έκαναν κυριολεκτικά κόλαση τη ζωή του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται τόσο από τις αρχές, όσο και από την οικογένειά του.

Μάλιστα τα μαρτύρια στα οποία υπέβαλε τον Γιακουμάκη η παρέα των Κρητικών, τις δήθεν μαγκιάς, ήταν ατελείωτα και πρόσφατα μάλιστα ήρθε στο φως ένα ακόμα απίστευτης φρίκης περιστατικό. Συγκεκριμένα όπως

αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», η οποία δέχθηκε μια ανώνυμη καταγγελία η οποία αναφερόταν σε ένα περιστατικό λίγο μετά τις βουλευτικές εκλογές, στις 25 Ιανουαρίου.

Οι «συμμαθητές» του Βαγγέλη τον έδεσαν σε μια καρέκλα και τον απείλησαν με έναν ιμάντα. Ο Βαγγέλης κατάφερε να ξεφύγει, όμως ένας από την «παρέα» πρόλαβε και του πέρασε τον ιμάντα στον λαιμό με πρόθεση να τον πνίξει, όμως τελικά ο 20χρονος ξέφυγε και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταγγελίες, πολλές φορές του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο, μία φορά τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του και τον κλείδωναν στη ντουλάπα, εξαναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται και σύντομα αναμένεται να υπάρξει πόρισμα αρχικά για τα όσα συνέβαιναν στην γαλακτομική σχολή των Ιωαννίνων, ενώ η αναζήτηση για την εύρεση του Βαγγέλη συνεχίζεται.

Πηγή: Έθνος – iefimerida

Keywords
Αναζητήσεις
μαρτυρίες συμμαθητών βαγγέλη
Τυχαία Θέματα