Απεργία ΑΔΕΔΥ ενάντια σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση, περικοπές και ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κατεβασμένα είναι σήμερα τα «ρολά» στο δημόσιο καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει εικοσιτετράωρη απεργία κατά της διαθεσιμότητας και του μέτρου της αξιολόγησης, ενώ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον των εργαζομένων, η απάντηση που θα λάβει θα πρέπει να είναι καθολική. Κανείς δεν θα συμμετέχει

στη διαδικασία αξιολόγησης-απόλυσης χιλιάδων συναδέλφων μας. Κανείς συνάδελφος δεν θα “εξαργυρώσει” οποιαδήποτε υπηρεσιακή θέση βάζοντας την υπογραφή του για την απόλυση συναδέλφων του. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο κανιβαλισμός που η κυβέρνηση θέλει να προωθήσει στις Δημόσιες Υπηρεσίες» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο μέτρο της αξιολόγησης και της διαθεσιμότητας και λένε «όχι» στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Το άρθρο Απεργία ΑΔΕΔΥ ενάντια σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση, περικοπές και ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα