Απέλυσαν τη μασέρ επειδή έκανε στοματικό σεξ σε ποδοσφαιριστή…!

«Ξινή» βγήκε σε παίκτες και προσωπικό της Λέντζμπουργκ, ομάδας της Ελβετίας, η άνοδος της ομάδας στην 4η κατηγορία, που συνοδεύτηκε από ένα έξαλλο πάρτι σε νυχτερινό κέντρο της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Blick», το πάρτι ξέφυγε και μετετράπη σε όργιο, με την 41χρονη μασέρ της ομάδας (η εφημερίδα χρησιμοποιεί το φανταστικό όνομα “Κάρμεν”) η οποία έφτασε στο σημείο να κάνει… στοματικό σεξ σε έναν από τους ποδοσφαιριστές , τον 20χρονο “Jim” (και αυτό φανταστικό όνομα που χρησιμοποίησε το μέσο για ευνόητους λόγους).

Οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το ζευγάρι την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις, κατέγραψαν τα πάντα με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων τους, όμως κάποια στιγμή το video διέρρευσε και έφτασε στα χέρια της διοίκησης.

Όταν μάλιστα ενημερώθηκε ο πρόεδρος για όσα έλαβαν χώρα μέσα στην ομάδα, απέλυσε την… ασυγκράτητη μασέρ, ενώ επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες.

«Η απόλυση αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Τιμωρήθηκαν και οι παίκτες με πρόστιμο αλλά δεν μπορούσαμε να απολύσουμε τη μισή ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Από την πλευρά της, η απολυμένη μασέρ χαρακτήρισε τον εαυτό της ως αποδιοπομπαίο τράγο και άφησε αιχμές, ότι της έριξαν κάτι μες στο ποτό…!

«Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Η γιορτή ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο. Έχω μία απόλυτη έλλειψη μνήμης για το τι συνέβη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε αν και είχα πιει μόλις δύο ποτά. Μπορώ να καταλάβω ότι κάτι ανακατεύτηκε με το ποτό μου», δήλωσε η ίδια.

Σημειώνεται πως μετά αυτό το περιστατικό η 41χρονη, που παραμένει χωρίς δουλειά, δέχτηκε πρόταση για συνεργασία από άλλους 4 συλλόγους(!), ωστόσο αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με το… βρώμικο χώρο του ποδοσφαίρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα