Απειλεί ξανά ο Λυμπερόπουλος: «Θα το κάνω Κούγκι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απειλεί ξανά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«Θα το κάνω Κούγκι, αν ψηφιστεί τροπολογία για τα ταξί» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα, στην πορεία των αυτοκινητιστών ταξί.

«Εμείς ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία

στιγμή, θα είναι όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική», τόνισε.

Τραγωδία με νεκρό ζευγάρι σε σπίτι

Συγκεκριμένα, ο κ. Λυμπερόπουλος απείλησε πως «θα το κάνει Κούγκι αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και μπει κάποια τροπολογία που μας αφορά». Μάλιστα, προανήγγειλε πως «αύριο θα γίνει η μεγάλη μάχη».

«Λαβράκι» για τους αστυνομικούς – Τους έπιασαν με όπλα

«Εμείς ξεκινήσαμε προληπτικά και μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο αύριο το μεσημέρι θα είμαστε στο δρόμο με τρόπο που θα κάνει πάταγο. Αύριο θα ορίσουμε χώρους που θα μάθετε τελευταία στιγμή, θα είναι όλα τα αυτοκίνητα σε πορεία χωρίς στάθμευση σε όλη την Αττική».

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ έστειλε μήνυμα «προς κάθε κατεύθυνση και σε όλα εκείνα τα λαμόγια που θέλουν να απαξιώσουν και να τελειώσουν εμένα για να τελειώσουν τον κλάδο.

Ο Λυμπερόπουλος εκπροσωπεί 80.000 οικογένειες και τις εκπροσωπεί μέχρι θανάτου. Όσοι από αυτούς νομίζανε ότι θα βρουν δούρειους ίππους να εξαγοράσουν αυτό τον κλάδο κούνια που τους κούναγε δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν».

Το άρθρο Απειλεί ξανά ο Λυμπερόπουλος: «Θα το κάνω Κούγκι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα