Απαγωγή του γιου του Καντάφι, Χάνιμπαλ από ενόπλους

Από ένοπλη οργάνωση απήχθη ο γιος του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, Χάνιμπαλ και κρατήθηκε για πολλές ώρες σε άγνωστη τοποθεσία για να αφεθεί τελικά ελεύθερος. Του θέματος έχει επιληφθεί η αστυνομία του Λιβάνου, χώρα στην οποία διαμένει ο Χάνιμπαλ Καντάφι.

Η αστυνομία παρέλαβε τον Καντάφι ο οποίος δίνει πληροφορίες στις αρχές

για την περίεργη αυτή υπόθεση, όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων το οποίο τονίζει ότι η απαγωγή έγινε σε περιοχή της κοιλάδας Μπεκάα, τη στιγμή που επέστρεφε από τη Συρία την Πέμπτη και αφέθηκε ελεύθερος τη νύχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ANI οι απαγωγείς ζητούσαν από τον Καντάφι «πληροφορίες για τον Μούσα Σαντρ», τον επικεφαλής του λιβανικού σιιτικού συμβουλίου ο οποίος εξαφανίσθηκε στη διάρκεια επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει το 1978 στη Λιβύη.

Ο Χάνιμπαλ Καντάφι εμφανίσθηκε χθες το βράδυ σε βίντεο που μεταδόθηκε από το ιδιωτικό λιβανικό κανάλι αλ-Ζαντίντ για να δηλώσει πως «είναι καλά», ενώ κάλεσε όσους γνωρίζουν κάτι για τον Μούσα Σάντρ να αναφέρουν ότι γνωρίζουν στις αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα