Αντιφασιστικές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας, αναμένεται να πραγματοποιηθούν αντιφασιστικές διαδηλώσεις, ενώ λίγες ώρες αργότερα καλεί σε απογευματινή συγκέντρωση τα μέλη της και η Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά, ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών, Συλλογικοτήτων, Πρωτοβουλιών Αθήνας

- Πειραιά διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών οργανώσεων, αντιφασιστικών κινήσεων και συνελεύσεων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικών από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικών υπαλλήλων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στον δήμο Αθηναίων.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα με μουσικούς και καλλιτέχνες του θεάτρου δρόμου.

Εν τω μεταξύ, χθες η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τη διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα στον σταθμό Λαρίσης καταγγέλλοντας «πολιτικές διώξεις» κατά των Γ. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γ. Λαγού.

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι μετά την «προκλητική ανακοίνωση της Χ.Α. που καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 6:00 μ.μ., δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους ναζί να διαδηλώσουν δημόσια για πρώτη φορά μετά τις συλλήψεις των ηγετικών τους στελεχών».


Keywords
Τυχαία Θέματα