Ανθρωποκυνηγητό! Φονιάς αστυνομικών κυκλοφορεί οπλισμένος

Στους δρόμους βρίσκεται ένας από τους πιο επικίνδυνους Έλληνες κακοποιούς.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν τη Δευτέρα στο Νέο Ηράκλειο, εξαιτίας διαφορών σε αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη 50χρονου Έλληνα κακοποιού που είναι καταδικασμένος σε δις

ισόβια για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τη δεκαετία του ’90.

Ο αδίστακτος εγκληματίας είναι δραπέτης δεδομένου ότι παραβίασε την πενθήμερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές.

Μάλιστα, δεν το έπραξε για πρώτη φορά.

Ο κρατούμενος των Φυλακών Αγιάς Κρήτης είχε, ωστόσο, πέσει στα χέρια της αστυνομίας σε δρόμο του Χαλανδρίου, το καλοκαίρι του 2012.

Οι πυροβολισμοί στο Νέο Ηράκλειο

Τη Δευτέρα, στο Νέο Ηράκλειο οι άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο ακολούθησαν τις κηλίδες αίματος που εντόπισαν στο πεζοδρόμιο.

Με αυτόν τρόπο οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε διαμέρισμα.

Εκεί πλημμυρισμένος στο αίμα βρίσκονταν σεσημασμένος τοξικομανής, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο, στη θωρακική χώρα πάνω από την καρδιά και στον καρπό του δεξιού χεριού.

Στην οικία εντοπίστηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς και ένα όπλο από το οποίο είχε φύγει μια σφαίρα προτού πάθε εμπλοκή.

Σύμφωνα με όλες τα στοιχεία, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν κατά τη δοσοληψία με αποτέλεσμα ο δραπέτης να πυροβολήσει κατά του τοξικομανή από το εσωτερικό του οχήματος με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο.

Ο κακοποιός στο ραντεβού στο Νέο Ηράκλειο πήγε μαζί με μια άγνωστη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα