Αντετοκούνμπο: «Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις»

Για την… αδιαφορία του για τον τραυματισμό του μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τους Χοκς. Τα αδέρφια του και η μητέρα του ήταν οι βασικοί λόγοι! Οι Μπακς υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα στην έδρα τους για τη φετινή σεζόν από τους Χοκς (106-121) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε τόσο στην ενέργεια που πρέπει να βγάλει η ομάδα του το επόμενο διάστημα, όσο και στις σκέψεις της μητέρας και των αδερφών του στις δύσκολες στιγμές στο παρκέ! «Δεν παίζουμε με ενέργεια… Παρότι δίνουμε κίνηση στην μπάλα δεν έχουμε οι ίδιοι κίνηση

στην επίθεση. Να έχουμε παίκτες στο σωστό σημείο, να δημιουργούν καλές καταστάσεις για αυτόν που ακολουθεί να σκοράρει. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνήθειες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα, αλλά για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη.

Στη συνέχεια, σχολίασε το γεγονός του τραυματισμού του που…πάγωσε το Fiserv Forum για μερικά δευτερόλεπτα, με τον Αντετοκούνμπο να παραμένει τελικά στο παιχνίδι, και κατ’ επέκταση όλες αυτές τις καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει: «Προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, εκεί είναι που πραγματικά βελτιώνεσαι και βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Τα δύο μικρότερα αδέρφια μου ήταν στο κοινό. Δεν θα μπορούσα να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Προσπαθώ να μην νιώθω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα