Αντετοκούνμπο – Εθνική: Εκτός ο Γιάννης, δεν θα αγωνιστεί με την Τουρκία

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παίξει η εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στην Τουρκία, στις 21:00, για το τουρνουά «Ακρόπολις», καθώς υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Γιάννης, που υπολογιζόταν κανονικά για το μας με τη Τουρκία, λόγω μίας ξαφνικής ενόχλησης στη μέση, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Η εθνική μας ομάδα, στο φινάλε του τουρνουά «Ακρόπολις», θα αναμετρηθεί με την Τουρκία. Ο «Greak Freak», κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε μία ενόχληση στη περιοχή της μέσης και έτσι το τεχνικό τιμ

αποφάσισε να τον προφυλάξει, ενόψει της συνέχειας με τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και φυσικά το Eurobasket που ακολουθεί.

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: Πρόβλημα και ο Παπαπέτρου – Υπέστη θλάση και μένει εκτός για περίπου μία βδομάδα

Εκτός από το παιχνίδι είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα πρέπει να μείνει για μια εβδομάδα εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή (19/8, 21:00) αναμέτρηση με την Τουρκία για την 3η και τελευταία ημέρα του «Ακρόπολις» και στον αγώνα με τη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι των προκριματικών με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (28/8).

Keywords
Τυχαία Θέματα