Ανοιχτές οι (πρώην) κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

Λειτουργούν ξανά από σήμερα (Τετάρτη) τα καταστήματα των τριών κυπριακών τραπεζών, Κύπρου, Λαϊκής (CPB), Ελληνικής, στην Ελλάδα, ύστερα από την υπογραφή της συμφωνίας για απόκτησή τους από την Τράπεζα Πειραιώς. Ως εκ τούτου, οι συναλλαγές των πελατών τους πλέον θα διενεργούνται κανονικά.

Οι

καταθέσεις πελατών των ελληνικών καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, της CPB και της Ελληνικής δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε έκτακτη εισφορά ή «κούρεμα», που έχει αποφασισθεί στην Κύπρο.

Οι πελάτες και καταθέτες που έχουν ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία των τραπεζών μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα εξυπηρέτησής τους ή στο τηλέφωνο 182838/+30 210 32 88000.

Γιγαντώνει τη δύναμή της η Τράπεζα Πειραιώς

Ύστερα από την απορρόφηση των κυπριακών τραπεζών που βρίσκονται στην Ελλάδα, ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος της χώρας, ακολουθώντας την Εθνική.

Το συνολικό ενεργητικό ανέρχεται σε 95 δισ. ευρώ, τα δάνεια σε 70 δισ. ευρώ και οι καταθέσεις άνω των 52 δισ. ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τα 24.000 άτομα.

Παράλληλα, είναι ο πρώτος, πλέον, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των υποκαταστημάτων (πάνω από 1.660), με μεγάλη διαφορά από την Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα