Ανεβάζει τον πήχη για το φετινό Ολυμπιακό ο Ζαρντίμ

Με στόχο να ξεπεράσει την περσινή πορεία στο Europa League όπως επιθυμεί ο προπονητής του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Ολυμπιακός δίνει την τελευταία του παράσταση στο Champions League, κόντρα στην Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, απόψε (Τρίτη) στις 21.45.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού,

μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι Nova τονίζοντας:

«Το Europa League είναι μια διοργάνωση στην οποία παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση. Θα εξαρτηθεί από ποιον αντίπαλο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρχικά.

Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που κατάφερε πέρυσι η ομάδα. Από εκεί και πέρα, γιατί όχι να προχωρήσουμε. Θα εξαρτηθεί και από τους αντιπάλους μας να προχωρήσουμε ένα βήμα περισσότερο».

Αναφερόμενος στο σημερινό αγώνα σημείωσε: «Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Champions League, μια διοργάνωση τόσο μεγάλης σημασίας. Σε περίπτωση νίκης θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League, που μπορεί -αλλά μπορεί και όχι- να μας βοηθήσει στην κλήρωση.

Μπροστά στους φιλάθλους μας θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα καλό παιχνίδι. Να τους δώσουμε τη χαρά, εντός έδρας, να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό αγώνα».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα