«Ανεβαίνει» σε κρίσιμες πολιτείες ο Τραμπ – Ανησυχία στους Δημοκρατικούς(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τέσσερις ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές και η αγωνία κορυφώνεται, καθώς σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές η μάχη θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο και για τους «σιωπηλούς» ψηφοφόρους του Ν. Τραμπ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να συμβάλλουν σε μία εκλογική-νίκη ανατροπή.

Έτσι, πλέον η προεκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ

θυμίζει…θρίλερ τις τελευταίες ημέρες, επειδή πολλές από τις αμερικανικές πολιτείες – κλειδιά που θεωρούνταν σίγουρες για τη Χίλαρι Κλίντον, τελικά θα προτιμήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλωστε από δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos States of the Nation project προκύπτει ότι οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής στη Φλόριντα και τη Βόρεια Καρολίνα. Ο λόγος για δύο πολύ κρίσιμες πολιτείες για την εκλογή του προέδρου. Επιπλέον το προβάδισμα που είχε η Κλίντον στο Μίσιγκαν έχει μειωθεί στο όριο του προεκλογικού συναγερμού, αυξάνοντας την αγωνία στο προεκλογικό επιτελείο των Δημοκρατικών.

Σημειωτέον ότι η κατάσταση στο Οχάιο παραμένει συγκεχυμένη, ενώ στην Πενσυλβάνια όπως όλα δείχνουν θα επικρατήσει η Κλίντον.

Το άρθρο «Ανεβαίνει» σε κρίσιμες πολιτείες ο Τραμπ – Ανησυχία στους Δημοκρατικούς(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα