Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ «πολυτραυματίας» και ο ΣΥΡΙΖΑ «φούσκα»!

«Μια ριζική αλλαγή προς τα Αριστερά χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ», σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος δήλωσε στον Real fm: «Το ΠΑΣΟΚ είναι πολυτραυματίας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεθυσμένο καράβι, όταν έχεις 500% αύξηση σε ένα μήνα, είσαι φούσκα και οι ωραίες φούσκες σκάνε πολύ εύκολα».

«Το ΠΑΣΟΚ

ανήκει στην σοσιαλιστική Αριστερά, αλλά έχει κλείσει τον κύκλο του», συμπλήρωσε. Αναφορικά με το τι θα γίνει μετά τις 17 Ιουνίου, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Ας πιστέψουμε ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η πιθανότητα ακυβερνησίας είναι πιθανό σενάριο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ηθικό πλεονέκτημα γιατί δεν έχει ασκήσει εξουσία, εάν εφαρμόσει αυτά που λέει θα υποχρεωθεί εάν υπάρξει διακοπή της χρηματοδότησης, να κόψει μισθούς και συντάξεις ή να κόψει χρήμα, δεν φτάνουν τα αγνά αισθήματα», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης, ότι «δεν προηγούνται τα ιδεολογικά κριτήρια ή η ζώνη της αγνότητας αλλά η έκτακτη ανάγκη».

«Εάν είχαμε πρωτογενή πλεονάσματα, θα συζητούσα και το σενάριο της δραχμής. Η ουσία του ελληνικού ζητήματος είναι ότι στον πρώτο μεγάλο διεθνή σεισμό, η σαθρή παραγωγική βάση τραντάχθηκε συθέμελα. Εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα πρέπει να διευρύνουμε την παραγωγική βάση», επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή τρέμει η Ευρωζώνη κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος του να πετάξεις την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Η ευρωζώνη είναι κινούμενη άμμος, χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση με τόλμη και θέληση και όλοι μαζί να πούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα