Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός – Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία

Η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Δελφάκης πήρε την οριστική του απόφαση έπειτα από την 3η επιθεώρηση, δίνοντας εντολή στις δύο ομάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Κομοτηνής βρισκόταν από χθες σε κακή κατάσταση και κατά τη μεσημεριανή επιθεώρηση, ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάννης Δελφάκης διαπίστωσε ότι η κατάσταση είχε γίνει ακόμη χειρότερη.

Η επόμενη επιθεώρηση έγινε στις 18:00 όπου η κατάσταση δεν είχε αλλάξει, κάτι που διαπίστωσαν και οι άνθρωποι των δύο ομάδων, οι οποίοι βγήκαν μαζί με τους διαιτητές στο γήπεδο. Τελικά, λίγο πριν τις 19:30, ο κ.Δελφάκης διέταξε την αναβολή του αγώνα αφού μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων, τον Μπαϊκαρά και τον Μανιάτη, διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του γηπέδου με την μπάλα σε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου να κολλάει στο βούρκο. Μάλιστα έπειτα από έγγραφο της εταιρείας συντήρησης του γηπέδου, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να μην διεξαχθεί αύριο όπως ορίζει ο κανονισμός αλλά να οριστεί νέα ημερομηνία από την Super League

Keywords
Τυχαία Θέματα