Ανατροπή στον θάνατο του Χάνεϊκατ – Επίσημη τοποθέτηση των Αρχών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ από τον θάνατο του 28χρονου Τάιλερ Χάνεϊκατ.

O πρώην άσος της Χίμκι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τα πρώτα reports της αστυνομίας να αναφέρουν πως ταμπουρώθηκε εκεί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ωστόσο, η Αστυνομία του Λος Άντζελες υποστήριξε χθες σε επίσημη τοποθέτησή της πως ο Χάνεϊκατ δεν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών, αλλά αυτοκτόνησε.

Αμερικανός δημοσιογράφος μετά από επικοινωνία που είχε με μέλος της οικογένειας του αθλητή μετέφερε την πληροφορία ότι ο Χάνεϊκατ πυροβόλησε τον εαυτό του και όχι κατά των αστυνομικών.

Νεκρός
ο Τάιλερ Χάνεϊκατ – Θρήνος στο μπάσκετ

«Ήρθε από την Ρωσία σε κακή διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Αυτό που άκουσαν ήταν ο θόρυβος του πυροβολισμού εναντίον του, όχι εναντίον των αστυνομικών. Αυτοί περίμεναν για ώρες μέχρι να μπουν στο σπίτι. Θα μπορούσαν να τον σώσουν», ανέφερε ο συγγενής του Χάνεϊκατ, σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Ρόι Κοέν στο Twitter.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

One of Tyler Honeycutt's family members: "He came back from Russia in a bad mood. There's no way He was shooting at the cops. The gun shot that they heard was him shooting himself, not at them. They waited for hours untill they came inside. Maybe they could have save him"

— Roi Cohen (@RoiCohen99) July 8, 2018

Το άρθρο Ανατροπή στον θάνατο του Χάνεϊκατ – Επίσημη τοποθέτηση των Αρχών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα